Fatihsoysal.com

Freelance Proje İş Alımı


Merhaba, şu anda anahtar teslim freelance proje iş alımları için uygunum.
Tekliflerinizi buradan yada fatihsoysal@outlook.com e-posta adresi üzerinden benimle paylaşabilirsiniz. Çok kısa bir süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Kategoriler


Mutlaka Bilmeniz Gereken 6 Açık Kaynak Kütüphane

Fatih SoysalFatih Soysal

“Öğrenmeyi asla bırakmayacağım.
Statüko diye bir şeyin olmadığını biliyorum.
İşimizi tutkulu ve sadık müşteriler aracılığıyla sürdürülebilir bir şekilde inşa edeceğim.
Bir meslektaşıma yardım etme fırsatını asla kaçırmayacağım ve her şeyi bilmeden önceki günleri hatırlayacağım. Paradan ziyade etki beni motive ediyor ve Açık Kaynağın neslimizin en güçlü fikirlerinden biri olduğunu
biliyorum .

Coolify

Heroku , Netlify ve Vercel’e açık kaynaklı ve kendi kendine barındırılabilen bir alternatif olan Coolify ile tanışın

Andras Bacsai tarafından geliştirilen bu yenilikçi platform, kullanıcılara web uygulamalarını kolaylıkla dağıtma ve yönetme olanağı tanırken, aynı zamanda altyapıları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını sağlar.

Ana Özellikler:

GitHub’da Coolify’a göz atın ve ona bir yıldız verin: Coolify Repository

Glasskube

Glasskube, Kubernetes dağıtımları için paket yönetimini basitleştiren açık kaynaklı bir Kubernetes paket yöneticisidir. Kullanıcı dostu bir arayüz sağlayarak karmaşıklığı azaltır ve favori Kubernetes paketlerinizi yönetmede şeffaflığı artırır.

Ana Özellikler:

Glasskube, Kubernetes paket yönetimini basitleştirmek için değerli bir araç olarak öne çıkıyor. İster acemi bir Kubernetes kullanıcısı olun ister deneyimli bir DevOps mühendisi olun Glasskube, Kubernetes paketlerinizi kolaylıkla ve verimli bir şekilde yönetmek için kullanıcı dostu bir çözüm sunar.

GitHub’da Glasskube’e göz atın ve ona bir yıldız verin

AgentCloud

AgentCloud , kendi AI Uygulama oyun alanınızı kurmak için başvuracağınız platformdur! Kendi kişisel GPT (Generative Pre-trained Transformer) oluşturucu platformunuza sahip olduğunuzu, ancak bazı harika ekstra özelliklere sahip olduğunuzu hayal edin.

Agent Cloud ile şirketler, çalışanları için iki farklı türde uygulama oluşturma ve dağıtma esnekliğine sahiptir:

  1. Konuşmalı Sohbet Uygulamaları : Bu uygulamalar OpenAI’nin GPT’lerine benzer şekilde çalışarak kullanıcıların tek aracılı sohbet uygulamaları geliştirmesine olanak tanır. Bununla birlikte, herhangi bir Büyük Dil Modelini (LLM) kullanma, zengin bir araç kitaplığına erişme ve çok sayıda veri kaynağından gelen geniş bir bilgi havuzundan yararlanma gibi ek avantajlarla birlikte gelirler.
  2. Proses Uygulamaları : Otomasyon cennetine merhaba deyin! Bu uygulamalar, temsilcilerinizin ele alması gereken hedefleri ve görevleri belirleyerek süreçleri kolaylaştırmanıza yardımcı olur. Önemli olan işi daha kolay, daha hızlı ve daha işbirlikçi hale getirmektir.

Yani, ister şık sohbet robotlarıyla üretkenliği artırmak ister görevleri bir profesyonel gibi otomatikleştirmek istiyor olun, Agent Cloud size yardımcı olacaktır. Önemli olan ekibinize daha çok değil, daha akıllıca çalışmak için ihtiyaç duydukları araçları vermektir!

Ve en iyi kısmı? Açık kaynaktır! Agent Cloud’u kullanmayı sevdiyseniz neden biraz sevgi gösterip GitHub’da ona bir yıldız vermiyorsunuz? Desteğiniz, açık kaynak topluluğu için dünya anlamına geliyor. 🌟

GitHub’da Agent Cloud’a göz atın ve ona bir yıldız verin: Agent Cloud Repository

Ayrıca Agent Cloud’un neyle ilgili olduğuna dair kısa bir bakış sunan harika bir demoyla da karşılaştım. YouTube’da bizzat kurucunun hazırladığı RAG Google Bigquery hakkında bazı yararlı bilgilerle birlikte buradaki giriş videosuna göz atın .

CrewAI

CrewAI, rol oynayan ve otonom yapay zeka aracılarını yönetmek için tasarlanmış çığır açan bir çerçevedir. João Moura tarafından geliştirilen bu açık kaynaklı proje, temsilcilerin akıllıca işbirliği yapmasına olanak tanıyarak karmaşık görevler üzerinde sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmalarına olanak tanıyor.

Ana Özellikler:

GitHub’da CrewAI’ye göz atın ve ona bir yıldız verin: CrewAI Repository

Agent Cloud ve CrewAI arasındaki fark hakkında bilgi edinin .

SuperAGI

SuperAGI, son derece akıllı ve uyarlanabilir sohbet robotları oluşturmak için yapay genel zekanın (AGI) ilkelerini entegre ederek, konuşmaya dayalı yapay zekanın sınırlarını zorlamak için tasarlanmış son teknoloji ürünü bir platformdur.

Ana Özellikler:

GitHub’da SuperAGI’yi keşfedin: SuperAGI Repo

Gitroom

Gitroom araçlar sağlar ve açık kaynak deponuzu büyütmenize yardımcı olur. Daha fazla görünürlük, yıldız, katkı ve müşteri kazanın.

 

Ana Özellikler:

GitHub’da Gitroom’u keşfedin: Gitroom Repo

Özetle, bu depolar (AgentCloud, Gitroom, Glasskube CrewAI, Coolify ve SuperAGI) daha akıllı uygulamalar oluşturmaya yönelik muhteşem araçlarla doludur. İster sohbet robotlarına, ister yapay zeka aracılarına, ister web dağıtımına ilgi duyuyor olun, herkes için bir şeyler var.

Gördüğünüzü beğendiyseniz GitHub’da onlara bir yıldız ⭐️ verin ve harika bir şey yaratmak için neden onların araçlarını kullanmıyorsunuz?

Yakında başka bir blog yazısında görüşmek üzere.

Kullanım ve kodlama mükemmeliyetini odak alan uygulamalar oluşturma deneyimine sahip, profesyonel olarak 15+ yıl üzeri deneyime sahip bir yazılım mühendisi.

    Subscribe
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x